Έξι νεκροί σε επιδρομή του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη

Έξι νεκροί σε επιδρομή του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη

Επιχείρηση του ισραηλινού στρατού σε καταυλισμό παλαιστινίων προσφύγων στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον έξι Παλαιστίνιους και τραυμάτισε αρκετούς άλλους, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής.

«Έξι μάρτυρες σκοτώθηκαν από την κατοχή (σ.σ. το Ισραήλ), ενώ άλλοι σοβαρά τραυματίες διακομίστηκαν στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Θάμπετ Θάμπετ της Τουλκαρέμ», συνόψισε το υπουργείο σε σύντομη ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με το παλαιστινιακό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων WAFA, οι έξι σκοτώθηκαν σε ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα στον καταυλισμό Νουρ Σαμς, κοντά στην πόλη Τουλκαρέμ, όπου αναπτύχθηκαν επίσης χερσαία στοιχεία του Τσαχάλ. Ο ισραηλινός στρατός δεν έκανε κανένα σχόλιο για τις πληροφορίες αυτές.

Πάνω από 300 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη σε επιδρομές ισραηλινών στρατιωτικών ή εβραίων εποίκων αφότου ξέσπασε ο πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας την 7η Οκτωβρίου, σύμφωνα με καταμέτρηση της Παλαιστινιακής Αρχής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»

ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE