Γιατί κάνουμε περισσότερο σεξ στις γιορτές;

Γιατί κάνουμε περισσότερο σεξ στις γιορτές;

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, οι άνθρωποι κάνουν πολύ περισότερο σεξ κατά τη διάκεια των γιορτών .

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Scientific Reports, μας λέει ότι αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι την περίοδο αυτή νιώθουμε πιο χαρούμενοι, ασφαλείς και ήρεμοι.

Ιδιαίτερα μάλιστα στις χριστιανικές κοινωνίες η περίοδος Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς δημιουργεί σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σεξ από ό,τι το Πάσχα. Μία πιθανή εξήγηση είναι ότι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά οι άνθρωποι νιώθουν πιο οικογενειακά.

Και το ευχάριστο «παρεπόμενο» αυτού του ανεβασμένου σεξουαλικού ενδιαφέροντος είναι ότι εμφανίζεται παραδοσιακά αυξημένος ο αριθμός των γεννήσεων παιδιών εννέα μήνες μετά, δηλαδή το μήνα Σεπτέμβριο κάθε έτους.

ΠΗΓΗ: marieclaire

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE