Γιατί κάνουμε περισσότερο σεξ στις γιορτές;

Γιατί κάνουμε περισσότερο σεξ στις γιορτές;

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, οι άνθρωποι κάνουν πολύ περισότερο σεξ κατά τη διάκεια των γιορτών .

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Scientific Reports, μας λέει ότι αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι την περίοδο αυτή νιώθουμε πιο χαρούμενοι, ασφαλείς και ήρεμοι.

Ιδιαίτερα μάλιστα στις χριστιανικές κοινωνίες η περίοδος Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς δημιουργεί σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σεξ από ό,τι το Πάσχα. Μία πιθανή εξήγηση είναι ότι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά οι άνθρωποι νιώθουν πιο οικογενειακά.

Και το ευχάριστο «παρεπόμενο» αυτού του ανεβασμένου σεξουαλικού ενδιαφέροντος είναι ότι εμφανίζεται παραδοσιακά αυξημένος ο αριθμός των γεννήσεων παιδιών εννέα μήνες μετά, δηλαδή το μήνα Σεπτέμβριο κάθε έτους.

ΠΗΓΗ: marieclaire

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE