Φορτωμένοι με την «πραμάτεια» τους πιάστηκαν τρεις νεαροί στη Λάρνακα - Έμπλεξαν με αυτά που είχαν στο όχημα τους

Φορτωμένοι με την «πραμάτεια» τους πιάστηκαν τρεις νεαροί στη Λάρνακα - Έμπλεξαν με αυτά που είχαν στο όχημα τους

Στη σύλληψη τριών προσώπων, υπόπτων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών προχώρησε χθες στην επαρχία Λάρνακας η Αστυνομία και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ. Οι τρεις ύποπτοι, άντρες ηλικίας 23, 22 και 19 ετών, συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα μετά τον εντοπισμό στο αυτοκίνητο με το οποίο διακινούνταν χθες σε περιοχή της Λάρνακας, ποσότητας κοκαΐνης, βάρους 256 γραμμαρίων, καθώς και κάνναβης, βάρους 10 γραμμαρίων.

Συγκεκριμένα, στις 3.30 το απόγευμα της Τετάρτης, στην περιοχή του κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού, τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο με το οποίο διακινούνταν οι τρεις ύποπτοι, με οδηγό τον 23χρονο. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα, ανευρέθηκαν μία νάιλον συσκευασία που περιείχε άσπρη συμπαγή ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 256 γραμμαρίων περίπου, καθώς και δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν φυτική ύλη κάνναβης, συνολικού βάρους 10 γραμμαρίων περίπου.

Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν από τα μέλη της Αστυνομίας για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση. Κατά τις έρευνες που έγιναν στη συνέχεια, στην κατοικία του 23χρονου εντοπίστηκαν ακόμη 38 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς και μικρή ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας μεθαμφεταμίνης, βάρους δύο γραμμαρίων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE