ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βγαίνει από... δεξιά το ΑΚΕΛ στον Δήμο Λευκωσίας- Χαράλαμπος Μπρούντζος Vs Νίκος Τορναρίτης

Βγαίνει από... δεξιά το ΑΚΕΛ στον Δήμο Λευκωσίας- Χαράλαμπος Μπρούντζος Vs Νίκος Τορναρίτης

Σκηνικό προεδρικών εκλογών αναμένεται να αναβιώσει στις τοπικές εκλογές του Ιουνίου, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον Δήμο Λευκωσίας. Στη μάχη για τη δημαρχία της Λευκωσίας φαίνεται να μπαίνει ένα γνωστό πρόσωπο των προεδρικών εκλογών. Ο Χαράλαμπος Μπρούντζος είναι ο εκλεκτός του ΑΚΕΛ, το οποίο αναμένει την απάντησή του, σύμφωνα με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κόμματος, Γιώργο Λουκαϊδη.

Θυμίζουμε πως ο Χαράλαμπος Μπρούντζος ήταν ο εκλεκτός του Ανδρέα Μαυρογιάννη για τη θέση του υπουργού οικονομικών, κατά την προεκλογική περίοδο. Η επιλογή Μπρούντζου δεν ήταν τυχαία, αφού αυτό το οποίο επιδίωκε τόσο το ΑΚΕΛ όσο και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ήταν να "διασκεδάσουν" τις ανησυχίες των ψηφοφόρων για το ποιό οικονομικό μοντέλο θα ακολουθούσε ο υποψήφιος της Εζεκίας Παπαϊωάννου.

Η επιλογή Χαράλαμπου Μπρούντζου για τον Δήμο Λευκωσίας, ίσως ανατρέψει τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ και όπως λέγεται απο κάποιους, "ίσως αναβιώσει το σκηνικό των προεδρικών εκλογών", όπου Συναγερμικοί επέλεξαν να ψηφίσουν τον Ανδρέα Μαυρογιάννη στον δεύτερο γύρο, απέναντι στον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Φόβοι στον ΔΗΣΥ για επιστροφή στην...εσωστρέφεια


Μπορεί η ηγεσία της Πινδάρου να δηλώνει σε κάθε ευκαιρία πώς ο ΔΗΣΥ γύρισε σελίδα και βγήκε απο μια μακρά περίοδο εσωστρέφειας μετά την ήττα των προεδρικών εκλογών, ωστόσο τα δεδομένα ίσως ανατραπούν με την υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Μπρούντζου στον Δήμο Λευκωσίας.Το ερώτημα είναι εάν μερίδα Συναγερμικών περιμένουν την Αννίτα Δημητρίου στη γωνία, όπως η ίδια ανέφερε σε συνέντευξή της, στην εφημερίδα "Φ".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top