Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στον 36χρονο μοτοσικλετιστή που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στον 36χρονο μοτοσικλετιστή που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο

Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 36χρονου μοτοσικλετιστή που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τη νεκροτομή, ο θάνατός του επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Υπενθυμίζεται ότι, ανήμερα των Χριστουγέννων ενώ ο 36χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, φθάνοντας στον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, έχασε την έλεγχο της και αφού προσέκρουσε σε κτιστή διαχωριστική νησίδα, εισήλθε εντός του κυκλικού κόμβου όπου ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε.

Ο άτυχος μοτοσικλετιστής, ο οποίος να σημειωθεί, έφερε προστατευτικό κράνος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE