LIKE ONLINE

Η στιγμή που ατρόμητος ψαράς στις ΗΠΑ πιάνει μεγάλο καρχαρία με γυμνά χέρια και τον ελευθερώνει στη θάλασσα - Βίντεο

Η στιγμή που ατρόμητος ψαράς στις ΗΠΑ πιάνει μεγάλο καρχαρία με γυμνά χέρια και τον ελευθερώνει στη θάλασσα - Βίντεο

Ένας ψαράς από τη Φλόριντα επέδειξε απίστευτο θάρρος και έκανε τους πάντες να παραμιλούν αφού έπιασε έναν σφυροκέφαλο καρχαρία και στη συνέχεια τον άφησε πίσω στη θάλασσα. Τα πλάνα της «μάχης» έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο.

«Τον έπιασα και τον τράβηξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, τον απελευθέρωσα μέσα στο νερό και τον άφησα να απομακρυνθεί κολυμπώντας μαζί του για μερικά μέτρα», δήλωσε ο 23χρονος Brandon Griffin στο PEN News.

Ο μηχανικός από τη Φλόριντα μοιράζεται συχνά τα αλιευτικά του κατορθώματα στη σελίδα του στο Youtube, @brandongriffin.

Στο τελευταίο του βίντεο, ο Griffin προσπαθούσε να ψαρέψει μικρούς καρχαρίες σε μια «απομονωμένη παραλία» στο Panhandle, όταν κατά λάθος «τσάκωσε» έναν τεράστιο σφυροκέφαλο.

«Έπιασα κατά λάθος αυτόν τον σφυροκέφαλο καρχαρία - έφαγε το δόλωμά μου», εξήγησε, εκτιμώντας ότι το πλάσμα είχε μήκος τουλάχιστον 3,5 μέτρα.

Τα πλάνα που βιντεοσκόπησε ο φίλος και συνάδελφος του Gage Wheaton δείχνουν τον θαρραλέο ψαρά να επαναφέρει τον καρχαρία στη θάλασσα μετά από μια τρομερή «μάχη».

Στη συνέχεια, ο Griffin και ο Wheaton αρπάζουν και από τις δύο πλευρές τον καρχαρία σαν καγιάκ και τον συνοδεύουν στα βαθιά νερά.

Το κλιπ ολοκληρώνεται με το σφυροκέφαλο να κολυμπάει στα ανοιχτά του ωκεανού, ενώ οι δύο φίλοι φωνάζουν και κραυγάζουν για το κατόρθωμα τους.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top