Συναγερμός στις Αρχές: Άνοιξαν πυρ κατά οικίας στη Λευκωσία - Τράπηκαν σε φυγή οι δράστες - Δείτε φωτογραφίες

Συναγερμός στις Αρχές: Άνοιξαν πυρ κατά οικίας στη Λευκωσία - Τράπηκαν σε φυγή οι δράστες - Δείτε φωτογραφίες

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά από πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών κατά οικίας κοντά στις Κεντρικές Φυλακές, στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι που επέβαιναν σε μαύρο όχημα με φιμέ τζάμια άνοιξαν πυρ κατά οικίας και τράπηκαν σε φυγή.

Μέλη της Δύναμης έσπευσαν στη σκηνή και διενεργούν εξετάσεις.

Από τη μέχρι τώρα ενημέρωση δεν υπήρξαν τραυματισμοί από τους πυροβολισμούς.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE