Συναγερμός στις Αρχές: Άνοιξαν πυρ κατά οικίας στη Λευκωσία - Τράπηκαν σε φυγή οι δράστες - Δείτε φωτογραφίες

Συναγερμός στις Αρχές: Άνοιξαν πυρ κατά οικίας στη Λευκωσία - Τράπηκαν σε φυγή οι δράστες - Δείτε φωτογραφίες

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά από πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών κατά οικίας κοντά στις Κεντρικές Φυλακές, στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι που επέβαιναν σε μαύρο όχημα με φιμέ τζάμια άνοιξαν πυρ κατά οικίας και τράπηκαν σε φυγή.

Μέλη της Δύναμης έσπευσαν στη σκηνή και διενεργούν εξετάσεις.

Από τη μέχρι τώρα ενημέρωση δεν υπήρξαν τραυματισμοί από τους πυροβολισμούς.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE