ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε δύο - Πιάστηκαν επ' αυτοφόρω να κλέβουν το κουτί εισφορών εκκλησίας

Χειροπέδες σε δύο - Πιάστηκαν επ' αυτοφόρω να κλέβουν το κουτί εισφορών εκκλησίας

Στη σύλληψη δύο ατόμων, οι οποίοι φέρονται να πιάστηκαν επ' αυτοφόρω την ώρα που προσπαθούσαν να κλέψουν το κουτί εισφορών εκκλησίας προχώρησε η Αστυνομία στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Κάτω Πύργου Τηλλυρίας Νίκο Κλεάνθους, οι δύο ύποπτοι φέρονται να έγιναν αντιληπτοί από πολίτες στην εκκλησια της Αγίας Ειρήνης στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας την ώρα που επιχειρούσαν να κλέψουν το κουτί των εισφορών.

Οι πολίτες ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία, μέλη της οποίας συνέλαβαν τα δύο πρόσωπα και τα έθεσαν υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top