ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αστυνομικοί βοηθησαν εγκυμονούσα με έκτακτο πρόβλημα υγείας να μεταβεί σε κλινική - Ζήτησε βοήθεια ο σύζυγος

Αστυνομικοί βοηθησαν εγκυμονούσα με έκτακτο πρόβλημα υγείας να μεταβεί σε κλινική - Ζήτησε βοήθεια ο σύζυγος

Ανταποκρινόμενα ξανά στην ανθρωπιστική αποστολή τους, μέλη της Αστυνομίας πριν από λίγη ώρα, το απόγευμα της Παρασκευής, παρείχαν βοήθεια σε ζεύγος άντρα και γυναίκας, οι οποίοι ζήτησαν βοήθεια για άμεση και ασφαλή μετάβαση τους σε κλινική στη Λεμεσό, αφού η γυναίκα, η οποία εγκυμονεί, αντιμετώπιζε έκτακτο πρόβλημα υγείας.

Λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα συγκεκριμένα, ενώ δύο νέα μέλη της Αστυνομίας, Δόκιμοι Αστυνομικοί, κατευθύνονταν με αστυνομικό όχημα προς την περιοχή εμπορικού πολυκαταστήματος στη Λεμεσό, για περιπολία, τους, κάλεσε να σταματήσουν άντρας ηλικίας 38 ετών, οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος τους ζήτησε βοήθεια.

Όπως ανάφερε στους αστυνομικούς ο 38χρονος, η σύζυγος του, ηλικίας 37 ετών, εγκυμονεί και εκείνη την ώρα, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Ο ίδιος προσπαθούσε επειγόντως να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό τους, σε συγκεκριμένη κλινική στη Λεμεσό. Ζήτησε τη βοήθεια των μελών της Αστυνομίας για την ασφαλή και άμεση μετάβαση τους στην κλινική. Στην περιοχή υπήρχε πυκνή τροχαία κίνηση.

Αφού τα μέλη της Αστυνομίας ενημέρωσαν τον Αξιωματικό Υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού για περαιτέρω συντονισμό, συνόδευσαν με ασφάλεια το ζεύγος στην κλινική, όπου η 37χρονη γυναίκα τυγχάνει περίθαλψης.
Με την άφιξη τους στην κλινική, το ζεύγος ευχαρίστησε τα μέλη της Αστυνομίας για την άμεση βοήθεια που τους παρείχαν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top