Στόχος εμπρηστών αυτοκίνητο πολυτελείας τα ξημερώματα στη Λεμεσό - Σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη

Στόχος εμπρηστών αυτοκίνητο πολυτελείας τα ξημερώματα στη Λεμεσό - Σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης αυτοκίνητο πολυτελείας που ανήκει σε 29χρονο από τη Λεμεσό. Τη φωτιά κατέσβεσαν γείτονες που την αντιλήφθηκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η φωτιά ξέσπασε στη 1.30 τα ξημερώματα - ενώ το αυτοκίνητο του 29χρονου βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, στην περιοχή Ομονοίας - καθώς ο δράστης ή οι δράστες περιέλουσαν το αυτοκίνητο με εύφλεκτη ύλη και το πυρπόλησαν.

Η φωτιά που κατασβέστηκε πριν την άφιξη της πυροσβεστικής, προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο. Μέλη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας απέκλεισαν τη σκηνή για έρευνες και ανακρίσεις. Στη σκηνή εντοπίστηκε μπετόνι με εύφλεκτη ύλη, το οποίο παραλήφθηκε από τους ανακριτές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE