Εξώδικα πρόστιμα σε δύο πρόσωπα για χρήση ηχομιμητικών συσκευών - Τους τσάκωσαν

Εξώδικα πρόστιμα σε δύο πρόσωπα για χρήση ηχομιμητικών συσκευών - Τους τσάκωσαν

Εξώδικα πρόστιμα σε δύο πρόσωπα, ύψους 500 ευρώ στον καθένα, εξέδωσε η Αστυνομία Πάφου για την χρήση μιμητικών συσκευών ήχου άγριων πτηνών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 31.12.23 σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις στις περιοχές Μαντριών και Λετύμπου, αντίστοιχα, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας Πάφου εντόπισαν δύο άντρες να χρησιμοποιούν συσκευές που μιμούνται φωνές άγριων πτηνών.

Τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν στους τοπικούς σταθμούς και στον καθένα εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο, ύψους 500 ευρώ.

Επίσης τους κατασχέθηκαν τα κυνηγετικά τους όπλα και οι μηχανές που μιμούνται φωνές άγριων πτηνών καθώς και αριθμός κυνηγετικών φυσιγγίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE