Ιαπωνία: Νεκροί οι πέντε επιβαίνοντες στο αεροσκάφος της ακτοφυλακής

Ιαπωνία: Νεκροί οι πέντε επιβαίνοντες στο αεροσκάφος της ακτοφυλακής

Νεκροί εντοπίστηκαν οι πέντε επιβαίνοντες στο αεροσκάφος της ιαπωνικής ακτοφυλακής, όπως μετέδωσε το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο.

Νωρίτερα, σύμφωνα με τις αναφορές, ο πιλότος είχε καταφέρει να εγκαταλείψει το μικρό αεροσκάφος, το οποίο συγκρούστηκε με την πτήση Α350 των ιαπωνικών αερογραμμών προκαλώντας κόλαση φωτιάς.

Οι 367 επιβάτες που επέβαιναν στην πτήση της Japan Airlines απομακρύνθηκαν από το αεροπλάνο, καθώς και τα 12 μέλη του πληρώματος, κάνοντας χρήση της τσουλήθρας έκτακτης εκκένωσης, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Κανείς από όσους επέβαιναν στο επιβατικό αεροσκάφος δεν αντιμετωπίζει σοβαρά τραύματα, απειλητικά για την υγεία του, αναφέρει το Sky News.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE