ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τετραπλό θανατηφόρο: Συνάδουν οι μαρτυρίες με τις κατηγορίες για τον 44χρονο - Τι άλλο διερευνούν οι Αρχές

Τετραπλό θανατηφόρο: Συνάδουν οι μαρτυρίες με τις κατηγορίες για τον 44χρονο - Τι άλλο διερευνούν οι Αρχές

Συνεχίζονται εξετάσεις για το τετραπλό θανατηφόρο όμως οι πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι οι κατηγορίες για τις οποίες συνελήφθει ο 44χρονος ισχύουν.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», οι ενδείξεις συνάδουν με τις κατηγορίες, δηλαδή πρόκληση θανάτου εξ αμελείας και παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη σύμφωνα και με τις μαρτυρίες και τα βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

«Διερευνούμε και την ταχύτητα που οδηγούσε ο οδηγός του διπλοκάμπινου. Υπάρχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση αλλά πρέπει να ολοκληρωθούν οι έρευνες για να πούμε ακριβώς τα αίτια», συνέχισε.

Μάλιστα σημείωσε πως φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, ότι και οι τέσσερις θανόντες επιβαίνοντες του ιδιωτικού οχήματος δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλευόταν μετά το φοβερό δυστύχημα, μεταφέρθηκε χθες Τρίτη στα κρατητήρια, καθώς έχει τεθεί υπό εξαήμερη κράτηση ως ύποπτος για αδικήματα που αφορούν πρόκληση θανάτου από αμέλεια και παραβίαση φωτεινού σηματοδότη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Σήμερα Τετάρτη στις δύο το μεσημέρι, θα τελεστεί η κηδεία των τεσσάρων θυμάτων του φοβερού τροχαίου δυστυχήματος, Ευανθίας Γεωργίου 27 ετών, του αδελφού της Νικόλα Γεωργίου 17 ετών, Νικόλα Ζαβρού 72 ετών, και Ευανθίας Γεωργίου 74 ετών. Η κηδεία των θυμάτων θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Λιμνάτι, με δαπάνη του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top