Αντιμέτωπες με ακραία καιρικά φαινόμενα πολλές χώρες της Ευρώπης

Αντιμέτωπες με ακραία καιρικά φαινόμενα πολλές χώρες της Ευρώπης

Ακραία καιρικά φαινόμενα ταλαιπωρούν τους κατοίκους σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης. Ισχυροί άνεμοι από την καταιγίδα Χενκ και βροχοπτώσεις προκάλεσαν πλημμύρες στη Νότια Αγγλία.

Στο Βέλγιο, μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από φράχτη που παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους. Σε συναγερμό βρίσκονται, επίσης, Γερμανία και Γαλλία λόγω πλημμυρών.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.