Κακόβουλη ενέργεια η φωτιά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο Δήμου Πάφου - Καταζητεί 39χρονο η Αστυνομία

Κακόβουλη ενέργεια η φωτιά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο Δήμου Πάφου - Καταζητεί 39χρονο η Αστυνομία

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία Πάφου τη φωτιά που εκδηλώθηκε στις 3:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, για τη διερευνώμενη υπόθεση εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 39χρονου, ο οποίος καταζητείται.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 12 μέτρων, με τα 17 χιλιάδες λαμπιόνια και τις εκατοντάδες κατακόκκινες μπάλες, που το στολίζουν και ομόρφαινε το κέντρο της Πάφου τις μέρες των εορτών, καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE