Κακόβουλη ενέργεια η φωτιά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο Δήμου Πάφου - Καταζητεί 39χρονο η Αστυνομία

Κακόβουλη ενέργεια η φωτιά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο Δήμου Πάφου - Καταζητεί 39χρονο η Αστυνομία

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία Πάφου τη φωτιά που εκδηλώθηκε στις 3:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, για τη διερευνώμενη υπόθεση εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 39χρονου, ο οποίος καταζητείται.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 12 μέτρων, με τα 17 χιλιάδες λαμπιόνια και τις εκατοντάδες κατακόκκινες μπάλες, που το στολίζουν και ομόρφαινε το κέντρο της Πάφου τις μέρες των εορτών, καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πρόσκληση σε Ερντογάν και Φιντάν για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πρόσκληση σε Ερντογάν και Φιντάν για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ στην Κύπρο

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE