Ακυρώθηκε η επίσκεψη του Ιρανού προέδρου στην Τουρκία

Ακυρώθηκε η επίσκεψη του Ιρανού προέδρου στην Τουρκία

Ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Τουρκία αύριο, 4 Ιανουαρίου, μετά τις “τρομοκρατικές επιθέσεις” στη νοτιοανατολική πόλη Κερμάν νωρίτερα σήμερα κατά τις οποίες σκοτώθηκαν τουλάχιστον 100 άνθρωποι και τραυματίστηκαν πολλοί άλλοι, μετέδωσε το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

“Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κερμάν κατά τις οποίες μαρτύρησαν πολλοί Ιρανοί, ο πρόεδρος ακύρωσε την επίσκεψή του στην Τουρκία. Το ταξίδι αυτό θα πραγματοποιηθεί σε κατάλληλο χρόνο”, δήλωσε στο IRNA ο Μοχαμάντ Τζαμσιντί, πολιτικός σύμβουλος του Ιρανού προέδρου.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE