ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο «παιχνίδι» της TEMU και νέα εταιρεία κούριερ στην Κύπρο - Παραδίδουν και κατ’ οίκον

Στο «παιχνίδι» της TEMU και νέα εταιρεία κούριερ στην Κύπρο - Παραδίδουν και κατ’ οίκον

Ο μεγάλος όγκος παραγγελιών από TEMU την περίοδο του Black Friday και των εορτών των Χριστουγέννων καθώς και οι καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στις παραδόσεις τον Δεκέμβριο, οδήγησαν την εταιρεία στην εξεύρεση δεύτερης εταιρεία κούριερ στην Κύπρο.

Πρόκειται για την εταιρεία Aramex η οποία προσφέρει υπηρεσίες κούριερ στο νησί μας εδώ και 10 χρόνια.

Μιλώντας στο ThemaOnline, o Υπεύθυνος Πωλήσεων και Επικοινωνίας της Aramex Κύπρου, Σάββας Ευαγόρου, ανέφερε πως η συνεργασία με την TEMU άρχισε περί τα τέλη Δεκεμβρίου. «Οι παραδόσεις γίνονται από τα τρία μας γραφεία σε Λάρνακα, Λεμεσό και Λευκωσία αλλά και με κατ’ οίκον παράδοση», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς εάν ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την ώρα και μέρα παράδοσης, ο Σάββας Ευαγόρου, απάντησε πως η Aramex βρίσκεται στη διαδικασία εισαγωγής συστήματος που υπάρχει ήδη στην εταιρεία στο εξωτερικό. Μέσω της εφαρμογής whatsapp (2-way verification) ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει και την ώρα παράδοσης. Η υλοποίηση του συστήματος αναμένεται εντός Φεβρουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η TEMU συνεχίζει τη συνεργασία με την ACS Courier. Η διαδικασία επιλογής κούριερ γίνεται από την ίδια την TEMU αυτόματα. Ο παραλήπτης θα μπορεί να γνωρίζει ποια εταιρεία θα του παραδώσει μέσω του κωδικού αποστολής (tracking number) που του δίνει η TEMU.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top