LIKE ONLINE

Netflix Ιανουαρίου: Το 2024 ήρθε να ικανοποιήσει όλα τα γούστα – Δείτε τις νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ – Βίντεο  

Netflix Ιανουαρίου: Το 2024 ήρθε να ικανοποιήσει όλα τα γούστα – Δείτε τις νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ – Βίντεο   

Το 2024 είναι εδώ! Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα η χρονιά καθώς το Netflix έφερε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του με καινούργιες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ.

Έτοιμο να ικανοποιήσει όλα τα γούστα, ξεκινά τη χρονιά με τα καλύτερα για τους συνδρομητές του.

Δείτε αναλυτικά:

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Το Δις Εξαμαρτείν, Fool Me Once από 01/01

Όταν η πρώην στρατιωτίνα Μάια βλέπει τον δολοφονημένο σύζυγό της από ένα μυστικό σύστημα ενδοεπικοινωνίας για μωρά, ανακαλύπτει μια θανάσιμη συνωμοσία από το παρελθόν.

 

Morbius από 1 Ιανουαρίου

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και διχασμένους χαρακτήρες της Marvel, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τον βραβευμένο με Oscar Jared Leto να μεταμορφώνεται στον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius. Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί τη ζωή του, ο Δρ. Morbius επιχειρεί ένα απεγνωσμένο ρίσκο. Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό – ή ο Δρ. Morbius θα υποκύψει στις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες;

 

Αδερφοί Σαν, από 04/01

Όταν ένας μυστηριώδης εχθρός στοχεύει την οικογένειά του, ένα μέλος μιας Τριάδας της Ταϊπέι πηγαίνει στο Λος Άντζελες να προστατέψει τη μητέρα και τον μικρό αδερφό του.

 

Αγόρι Καταπίνει το Σύμπαν, από 11/01

Ένα νεαρό αγόρι που μεγαλώνει στα προάστια του Μπρισμπέιν του 1980 αντιμετωπίζει τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής και τους κινδύνους που απειλούν την οικογένειά του.

 

Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Σουηδία, από 12/01

Το πείραμα γνωριμιών προσγειώνεται στη Σουηδία, καθώς οι ντόπιοι αδέσμευτοι αναζητούν την αληθινή αγάπη και κάνουν προτάσεις γάμου. Όλα αυτά πριν δουν ο ένας τον άλλον από κοντά.(Νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα: 12 Ιανουαρίου: επεισόδια 1-4/ 19 Ιανουαρίου: επεισόδια 5-8/ 26 Ιανουαρίου: επεισόδιο 9/ 28 Ιανουαρίου: επεισόδιο 10)

 

Γκριζέλντα, από 25/01

Η σειρά μιας σεζόν είναι εμπνευσμένη από την έξυπνη και φιλόδοξη Κολομβιανή επιχειρηματία Γκριζέλντα Μπλάνκο, η οποία δημιούργησε ένα από τα πιο κερδοφόρα καρτέλ στην ιστορία.

 

Baby Bandito, από 31/01

Αφού ο Κέβιν κι η συμμορία του πραγματοποιούν τη μεγαλύτερη ληστεία στη Χιλή, ο έρωτας και τα social media απειλούν να καταστρέψουν την τύχη τους. Από αληθινά γεγονότα.

 

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

 

Η Κοινωνία του Χιονιού, Society of the Snow από 04/01

Το 1972, ένα αεροσκάφος από την Ουρουγουάη συνετρίβη στην καρδιά των Άνδεων. Η μόνη ελπίδα που είχαν οι επιζώντες ήταν ο ένας τον άλλο. Μια ταινία του Τζ. Α. Μπαγιόνα.

 

Γλυκιά Παρηγοριά, από 05/01

Ένας καλλιτέχνης που πενθεί την απώλεια του αγαπημένου του συζύγου ταξιδεύει με δύο κολλητούς του στο Παρίσι, όπου ξεδιπλώνονται βρόμικα μυστικά και σκληρές αλήθειες.

 

Lift, από 12/01

Ένας έμπειρος ληστής έργων τέχνης και η καλύτερη ομάδα του σχεδιάζουν μια απίστευτη ληστεία: να κλέψουν χρυσό αξίας μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων μέσα από ένα αεροπλάνο.

 

60 Λεπτά, από 19/01

Απεγνωσμένος να μη χάσει την επιμέλεια του παιδιού, ένας μαχητής πολεμικών τεχνών κάνει επικίνδυνους εχθρούς όταν εγκαταλείπει έναν αγώνα για τα γενέθλια της κόρης του.

 

Caged Wings, από 19/01

Με την επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα του, οι εσωτερικοί δαίμονες του Dan επανεμφανίζονται, πυροδοτώντας μια καθοδική πορεία. Μπορεί η αγάπη να τον σώσει από μια τραγική μοίρα;

 

The Kitchen, από 19/01

Εν μέσω αυξανόμενης αδικίας και επεκτεινόμενου gentrification, ένα νεαρό αγόρι βρίσκει την κοινότητα στο τελευταίο μέρος που απομένει για τους πιο μειονεκτούντες κατοίκους του Λονδίνου.

 

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

 

Bitconned: Η Μεγάλη Απάτη, από 01/01

Ένα ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων, όπου τρεις άντρες εκμεταλλεύονται την αγορά κρυπτονομισμάτων για να αποσπάσουν εκατομμύρια από επενδυτές και να κάνουν χλιδάτη ζωή.

 

Είσαι Ό,τι Τρως: Ένα Πείραμα με Δίδυμα, από 01/01

Πανομοιότυπα δίδυμα αλλάζουν τη διατροφή και τον τρόπο ζωής τους για οκτώ εβδομάδες σε ένα μοναδικό επιστημονικό πείραμα που διερευνά το πώς η διατροφή επηρεάζει το σώμα.

 

Μπρέικ Πόιντ: Σεζόν 2, από 10/01

Οι κορυφαίοι τενίστες του κόσμου επιστρέφουν στα γήπεδα και στοχεύουν για ακόμη μια φορά στη δόξα, ενώ διανύουν άλλη μια εξαντλητική σεζόν Grand Slam.

 

Μέγας ΑλέξανδροςΗ Γέννηση Ενός ΘεούAlexander the Great / Alexander: The Making of a God  από 31/01

Συνδυάζοντας συνεντεύξεις ειδικών με συναρπαστικές αναπαραστάσεις, αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά τη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέσα από την κατάκτηση της Περσικής Αυτοκρατορίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top