Υπό τετραήμερη κράτηση ο 39χρονος για την φωτιά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πάφο

Υπό τετραήμερη κράτηση ο 39χρονος για την φωτιά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πάφο

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το Σάββατο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης φωτιάς και καταστροφής του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, την Παρασκευή στις 23:50 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου εντόπισαν και συνέλαβαν 39χρονο, που καταζητείτο για την καταστροφή του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που βρισκόταν στην Πλατεία Κέννεντυ, στον Δήμο Πάφου.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, 03 Ιανουαρίου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Το Δέντρο καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά, την οποία κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Πάφου προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 39χρονου υπόπτου από χωριό της επαρχίας Πάφου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και τελεί υπό τετραήμερη προσωποκράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.