Στόχος εμπρηστών όχημα στη Λεμεσό - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Στόχος εμπρηστών όχημα στη Λεμεσό - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Ολοσχερώς καταστράφηκε αυτοκίνητο από φωτιά που τέθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό. Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά τέθηκε στις τρεις τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο που ανήκει σε 35χρονο, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στη Λεμεσό. Από τη φωτιά, την οποία κατέσβεσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE