Στόχος εμπρηστών όχημα στη Λεμεσό - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Στόχος εμπρηστών όχημα στη Λεμεσό - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Ολοσχερώς καταστράφηκε αυτοκίνητο από φωτιά που τέθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό. Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά τέθηκε στις τρεις τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο που ανήκει σε 35χρονο, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στη Λεμεσό. Από τη φωτιά, την οποία κατέσβεσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE