Στόχος εμπρηστών όχημα στη Λεμεσό - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Στόχος εμπρηστών όχημα στη Λεμεσό - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Ολοσχερώς καταστράφηκε αυτοκίνητο από φωτιά που τέθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό. Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά τέθηκε στις τρεις τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο που ανήκει σε 35χρονο, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στη Λεμεσό. Από τη φωτιά, την οποία κατέσβεσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE