LIKE ONLINE

Η αντίδραση μίας νύφης όταν τα πεθερικά της έφεραν ακάλεστο κόσμο στον γάμο της έγινε viral

Η αντίδραση μίας νύφης όταν τα πεθερικά της έφεραν ακάλεστο κόσμο στον γάμο της έγινε viral

Συχνά προκύπτουν απρόβλεπτες εκπλήξεις, που μένουν χαραγμένες στις αναμνήσεις τόσο των νεόνυμφων όσο και των καλεσμένων. Για παράδειγμα, αυτή η γυναίκα που είχε πρόβλημα με σημαντικό αριθμό απρόσκλητων καλεσμένων, τους οποίους δεν γνώριζε και δεν προσκάλεσε η ίδια.

«Παντρεύτηκα πριν από λίγες ημέρες τον άντρα μου, έπειτα από περίπου έναν χρόνο σχεδιασμού της δεξίωσης και της τελετής. Όλα κύλησαν υπέροχα, και να σκεφτείτε πως είχαμε πολλά παιδιά ανάμεσά μας», γράφει στο reddit.com η νεόνυμφη.

«Τα πάντα κυλούσαν ήρεμα, με το μόνο πρόβλημα να είναι τα δέκα επιπλέον άτομα που κάλεσαν τα πεθερικά μου, χωρίς να μας το πουν ποτέ. Δεν ήταν συγγενείς ούτε στενοί τους φίλοι (αν ήταν θα τους είχαμε καλέσει ήδη). Απλώς γνωστοί, τους οποίους εμείς δεν είχαμε ξαναδεί. Δεν το παρατήρησα στη διάρκεια της τελετής, αλλά την ώρα της δεξίωσης το πρόβλημα έγινε εμφανές.

Δεν υπήρχαν θέσεις και τραπέζια για εκείνους. Ο κουμπάρος και οι φίλοι του γαμπρού άνοιξαν ένα πλαστικό τραπέζι και βρήκαν καρέκλες για τους ανθρώπους. Είχαμε κανονίσει να υπάρχει μπουφές στη δεξίωση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι καλεσμένοι σηκώνονταν με σειρά από το τραπέζι τους για να πάρουν το φαγητό τους από τον μπουφέ. Δεδομένου ότι το τραπέζι τους δεν ήταν αριθμημένο, έμειναν τελευταίοι και πήραν ό,τι είχε απομείνει.

Τα πεθερικά μου ντράπηκαν που οι φίλοι τους έτυχαν τέτοιας μεταχείρισης. Εγώ, πάλι, πολύ ευγενικά, τους ρώτησα τι περίμεναν όταν προσκαλούσαν κόσμο χωρίς να ενημερώσουν τους ανθρώπους που σχεδίαζαν και πλήρωναν για τον γάμο.

Απαίτησαν να πάμε να ζητήσουμε συγγνώμη για το πώς φερθήκαμε στους φίλους τους. Απάντησα πως μπορούσε να γίνει αυτό, αλλά έτσι θα μαθαίναν ότι στην ουσία δεν είχαν προσκληθεί στον γάμο – δεν ήμουν διατεθειμένη να πω ψέματα. Διαφορετικά μπορούσαν οι ίδιοι να μιλήσουν με τους φίλους τους και να εξηγήσουν ότι η “πρόσκληση” δεν ήταν από το ζευγάρι, αλλά από τους ίδιους.

Τώρα είναι αναστατωμένοι μαζί μου. Ο σύζυγός μου με στηρίζει 100%. Νομίζω ότι ίσως θα μπορούσα να ήμουν πιο ευγενική, αλλά πιστεύω ότι δεν έπρεπε να πέσει πάνω μας αυτό το βάρος. Ήταν δική τους απόφαση, πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη».

 

Κάτω από την ανάρτηση της γυναίκας τα σχόλια «έπεσαν βροχή». Οι περισσότεροι χρήστες συμφωνούν με την αντίδραση της νύφης και σημειώνουν πως θα έκαναν πολλά περισσότερα. «Αυτό είναι αδιανόητο. Συμβαίνει συχνά, αλλά δεν μπορείς να απαιτείς να έχουν ίδιας μεταχείρισης άνθρωποι που δεν ξέρεις πως θα έρθουν στον γάμο σου», σημείωσαν αρκετοί.

Μάλιστα, πολλοί ήταν και εκείνοι που δεν δίστασαν να μοιραστούν τις δικές τους παρόμοιες εμπειρίες:

«Οι άνθρωποι στις μικρές κοινωνίες… Νομίζω ότι ο πατέρας μου τηλεφωνούσε στους φίλους τους και τους έλεγε να έρθουν. Είχαμε άφθονο φαγητό, δόξα τω Θεώ, αλλά υπήρχαν τουλάχιστον 30 άτομα που δεν είχα γνωρίσει ποτέ πριν εμφανιστούν στη δεξίωση του γάμου μας», έγραψε ένας χρήστης με μία άλλη να σημειώνει:

«Η μητριά του συζύγου μου έφερε τρία νεαρά, ενήλικα παιδιά στο γάμο μας, τα οποία δεν περιμέναμε. Υπέθεσα ότι ήταν τα ετεροθαλή αδέλφια του συζύγου μου και μία από τις φίλες τους. Κατέληξαν να μείνουν στο σπίτι στο οποίο μετακομίσαμε την ημέρα που παντρευτήκαμε, επειδή χρειάζονταν ένα “φτηνό μοτέλ” και ο σύζυγός μου δεν είχε την καρδιά να τους διώξει.
Αργότερα, ανακάλυψα ότι ήταν μόνο ο ένας ετεροθαλής αδερφός του και δύο τυχαία παιδιά που η μητριά “υιοθέτησε” εκείνες τις ημέρες. Το ένα από αυτά, μάλιστα, έβγαλε το πουκάμισό του στη δεξίωσή μας επειδή έκανε τόση ζέστη! Ήταν άγριο».

Πηγή: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλεισε εκνευρισμένος την σύνδεση ο Βαβούσκος «Με ειρωνεύεστε»: Η αμφισβήτηση και ο καταστατικός χάρτης για Μονή Αββακούμ

Δουλειά με το ζόρι στον καύσωνα: Πόσα εξώδικα εκδόθηκαν - Εργοτάξια τερμάτισαν την λειτουργία τους λόγω παραβάσεων

Ανάλυση: Σε νέα εποχή οι σχέσεις ΗΠΑ – Κύπρου – Διεθνολόγος εξηγεί στο «Τ» για την άρση της υποχρέωσης για έκδοση visas

«Καμένη γη»: Πέραν των 3000 δεκαρίων γεωργικής γης επηρεάστηκαν από πυρκαγιές στην Πάφο - Χάθηκαν και ζώα

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίουΑνέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου

Το χαρτοφυλάκιο μετανάστευσης και ασύλου παρέλαβε σήμερα, 19 Ιουνίου 2024, από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου, ο Υφυπουργός Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας δρ Νικόλας Α. Ιωαννίδης, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top