Χειροπέδες σε 25χρονο - Προσπάθησε να πετάξει με πλαστό διαβατήριο από το αεροδρόμιο Πάφου

Χειροπέδες σε 25χρονο - Προσπάθησε να πετάξει με πλαστό διαβατήριο από το αεροδρόμιο Πάφου

Στην σύλληψη 25χρονου προχώρησε τη Δευτέρα η Αστυνομία Πάφου που προσπάθησε να πετάξει από το αεροδρόμιο Πάφου με πλαστό διαβατήριο. Η σύλληψη έγινε προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπία.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου το απόγευμα της Δευτέρας παρουσιάστηκε στον τομέα αναχωρήσεων του αερολιμένα Πάφου άντρας, ο οποίος παρουσίασε βελγικό δελτίο ταυτότητας και είχε προορισμό το Λονδίνο.

Από έλεγχο του εγγράφου που κατείχε, διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστό. Ανακρινόμενος ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε ότι δεν είναι το πρόσωπο που αναγραφόταν στο εν λόγω διαβατήριο και ότι πρόκειται για 25χρονο, ο οποίος διαμένει στην Κύπρο με καθεστώς συμπληρωματικής προστασίας.

Ο 25χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE