Στο κελί οι δύο για διάρρηξη από εξοχική κατοικία - 1η Φεβρουαρίου η δίκη

Στο κελί οι δύο για διάρρηξη από εξοχική κατοικία - 1η Φεβρουαρίου η δίκη

Υπό κράτηση θα παραμείνουν δύο πρόσωπα μέχρι την 1η Φεβρουαρίου που είχαν συλληφθεί στις αρχές του χρόνου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας στο Λατσί.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου τα δύο πρόσωπα φέρεται να απέσπασαν διάφορα αντικείμενα στις 2 Ιανουαρίου από εξοχική κατοικία, στο Λατσί.

Τη Δευτέρα παρουσιάστηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, κατηγορήθηκαν γραπτώς και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για την 1η Φεβρουαρίου. Διέταξε επίσης όπως αυτοί παραμείνουν υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE