Ντου της ΥΚΑΝ σε οικία στη Λεμεσό - Εντοπίστηκαν εκρηκτικές ύλες και ναρκωτικά, χειροπέδες σε δύο

Ντου της ΥΚΑΝ σε οικία στη Λεμεσό - Εντοπίστηκαν εκρηκτικές ύλες και ναρκωτικά, χειροπέδες σε δύο

Μέλη της Αστυνομίας (Κλιμάκιο ΥΚΑΝ Λεμεσού), διεξήγαγαν χθες έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε οικία στη Λεμεσό.

Κατά την έρευνα, η οποία έγινε στην παρουσία των δύο ενοίκων της οικίας, άντρες ηλικίας 29 και 24 ετών, ανευρέθηκε μια τσάντα ώμου, εντός της οποίας υπήρχαν τέσσερις εργοστασιακές κροτίδες, τρεις αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί και ένα πλαστικό μπουκάλι που περιείχε εύφλεκτη ύλη.

Επίσης εντός της οικίας σε κάλαθο απορριμμάτων, ανευρέθηκε ένα τεμάχιο νάιλον διαφανές σακούλι, το οποίο περιείχε μικρή ποσότητα κάνναβης.

Και τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.