Ντου της ΥΚΑΝ σε οικία στη Λεμεσό - Εντοπίστηκαν εκρηκτικές ύλες και ναρκωτικά, χειροπέδες σε δύο

Ντου της ΥΚΑΝ σε οικία στη Λεμεσό - Εντοπίστηκαν εκρηκτικές ύλες και ναρκωτικά, χειροπέδες σε δύο

Μέλη της Αστυνομίας (Κλιμάκιο ΥΚΑΝ Λεμεσού), διεξήγαγαν χθες έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε οικία στη Λεμεσό.

Κατά την έρευνα, η οποία έγινε στην παρουσία των δύο ενοίκων της οικίας, άντρες ηλικίας 29 και 24 ετών, ανευρέθηκε μια τσάντα ώμου, εντός της οποίας υπήρχαν τέσσερις εργοστασιακές κροτίδες, τρεις αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί και ένα πλαστικό μπουκάλι που περιείχε εύφλεκτη ύλη.

Επίσης εντός της οικίας σε κάλαθο απορριμμάτων, ανευρέθηκε ένα τεμάχιο νάιλον διαφανές σακούλι, το οποίο περιείχε μικρή ποσότητα κάνναβης.

Και τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE