ΠΑΡΑ-THEMA

Δημόσιο συμφέρον... μνήμα του Αγίου Νεοφύτου

Δημόσιο συμφέρον... μνήμα του Αγίου Νεοφύτου

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η πρόθεση της ΚΔ να υιοθετήσει την εισήγηση της Γαλλικής Κυβέρνησης (λόγω φιλίας όπως αναφέρθηκε) για το θέμα της παρακολούθησης Δημοσιογράφων.

Καμία διαβούλευση με κανέναν επαγγελματικό φορέα. Ούτε με την Ένωση Συντακτών, ούτε με την Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας, ούτε με τον Σύνδεσμο Εκδοτών.

Το επίμαχο άρθρο (4) θεωρητικά θεσπίζει την προστασία των Δημοσιογράφων απο τυχόν παρακολουθήσεις. Περιέχει ωστόσο 32 εξαιρέσεις( δεν δικαιούται κάποιος να πρακολουθήσει Δημοσιογράφους εκτός και αν) που ουσιαστικά νομιμοποιεί την παρακολούθηση.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε διαγράφηκαν οι λόγοι "εθνικής ασφάλειας" και έμειναν οι λόγοι "δημοσίου συμφέροντος" που όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Γιώργος Φράγκος είναι...το μνήμα του Αγίου Νεοφύτου.

ΕΓ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top