Νέος πρόεδρος της ΔΕΟΚ ο Στέλιος Χριστοδούλου

Νέος πρόεδρος της ΔΕΟΚ ο Στέλιος Χριστοδούλου

Από την 1η Ιανουαρίου 2024 νέος Πρόεδρος της ΔΕΟΚ έχει αναλάβει ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Πρόεδρος Στέλιος Χριστοδούλου ο οποίος διαδέχεται τον αφυπηρετήσαντα Ιωσήφ Αναστασίου.

Ο Στέλιος Χριστοδούλου εργάζεται στην ΔΕΟΚ από το 1990 και έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Επαρχιακός Γραμματέας Λευκωσίας και Γραμματέας της Συντεχνίας Εμπορικών και Βιομηχανικών Υπαλλήλων της ΔΕΟΚ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.