Νέος πρόεδρος της ΔΕΟΚ ο Στέλιος Χριστοδούλου

Νέος πρόεδρος της ΔΕΟΚ ο Στέλιος Χριστοδούλου

Από την 1η Ιανουαρίου 2024 νέος Πρόεδρος της ΔΕΟΚ έχει αναλάβει ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Πρόεδρος Στέλιος Χριστοδούλου ο οποίος διαδέχεται τον αφυπηρετήσαντα Ιωσήφ Αναστασίου.

Ο Στέλιος Χριστοδούλου εργάζεται στην ΔΕΟΚ από το 1990 και έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Επαρχιακός Γραμματέας Λευκωσίας και Γραμματέας της Συντεχνίας Εμπορικών και Βιομηχανικών Υπαλλήλων της ΔΕΟΚ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.