Νέος πρόεδρος της ΔΕΟΚ ο Στέλιος Χριστοδούλου

Νέος πρόεδρος της ΔΕΟΚ ο Στέλιος Χριστοδούλου

Από την 1η Ιανουαρίου 2024 νέος Πρόεδρος της ΔΕΟΚ έχει αναλάβει ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Πρόεδρος Στέλιος Χριστοδούλου ο οποίος διαδέχεται τον αφυπηρετήσαντα Ιωσήφ Αναστασίου.

Ο Στέλιος Χριστοδούλου εργάζεται στην ΔΕΟΚ από το 1990 και έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Επαρχιακός Γραμματέας Λευκωσίας και Γραμματέας της Συντεχνίας Εμπορικών και Βιομηχανικών Υπαλλήλων της ΔΕΟΚ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE