Νέος πρόεδρος της ΔΕΟΚ ο Στέλιος Χριστοδούλου

Νέος πρόεδρος της ΔΕΟΚ ο Στέλιος Χριστοδούλου

Από την 1η Ιανουαρίου 2024 νέος Πρόεδρος της ΔΕΟΚ έχει αναλάβει ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Πρόεδρος Στέλιος Χριστοδούλου ο οποίος διαδέχεται τον αφυπηρετήσαντα Ιωσήφ Αναστασίου.

Ο Στέλιος Χριστοδούλου εργάζεται στην ΔΕΟΚ από το 1990 και έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Επαρχιακός Γραμματέας Λευκωσίας και Γραμματέας της Συντεχνίας Εμπορικών και Βιομηχανικών Υπαλλήλων της ΔΕΟΚ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE