Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη: Τα είπαν στη Νέα Υόρκη – Δείτε φωτογραφίες
Γύρω στις 18:20 άρχισε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την μηνιαία έρευνα HEPI (Household Energy Price Index for Europe) που εκπονείται από την εταιρία VaasaETT, η Λευκωσία ήταν η όγδοη πιο ακριβή πρωτεύουσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σχετικά με την τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας για οικιακή χρήση.
Όπως αναφέρει η έρευνα, η τιμή ηλεκτρισμού τον Δεκέμβριο 2023 κυμαινόταν στα 31,5 σεντ ανά κιλοβατώρα.
Σημειώνεται ότι η πρωτεύουσα με το πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ είναι το Δουβλίνο (42.75 σεντ την κιλοβατώρα) ενώ ακολουθούν το Λονδίνο (40.33 σεντ), το Βερολίνο (38.09), η Κοπεγχάγη (37.05), η Πράγα (36.50), η Ρώμη (36,38) και οι Βρυξέλλες (35.14 σεντ την κιλοβατώρα).
Δείτε πίνακα:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις