Famagusta - Βαλτινός: «Η προετοιμασία του Μακάριου θέλει 4 ώρες κάθε μέρα» - Δείτε φωτογραφία

Famagusta - Βαλτινός: «Η προετοιμασία του Μακάριου θέλει 4 ώρες κάθε μέρα» - Δείτε φωτογραφία

Στις 21 Ιανουαρίου, στις 21,00 το βράδυ, το Famagusta θα κάνει πρεμιέρα στο ελληνικό MEGA και μέσα από τη σειρά επιστρέφει τηλεοπτικά ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον θα υποδυθεί τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Μακάριο και όπως αποκάλυψε η προετοιμασία του εμβληματικού χαρακτήρα θέλει 4 ώρες κάθε μέρα.

Δείτε όλα όσα είπε και φωτογραφία από τα γυρίσματα στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.