Famagusta - Βαλτινός: «Η προετοιμασία του Μακάριου θέλει 4 ώρες κάθε μέρα» - Δείτε φωτογραφία

Famagusta - Βαλτινός: «Η προετοιμασία του Μακάριου θέλει 4 ώρες κάθε μέρα» - Δείτε φωτογραφία

Στις 21 Ιανουαρίου, στις 21,00 το βράδυ, το Famagusta θα κάνει πρεμιέρα στο ελληνικό MEGA και μέσα από τη σειρά επιστρέφει τηλεοπτικά ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον θα υποδυθεί τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Μακάριο και όπως αποκάλυψε η προετοιμασία του εμβληματικού χαρακτήρα θέλει 4 ώρες κάθε μέρα.

Δείτε όλα όσα είπε και φωτογραφία από τα γυρίσματα στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE