Αυτή είναι η νέα μόδα που έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο! (Φωτογραφίες)

Αυτή είναι η νέα μόδα που έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο! (Φωτογραφίες)

Μετά το Ice Buckets Challenge και άλλα πολλά ήρθε… το underboob που προσέλκυσε εκατομμύρια προβολές από τους χρήστες.

Τι κάνουν σε αυτή την πρόκληση ; Οι γυναίκες φωτογραφίζουν το στήθους τους έτσι ώστε να είναι εμφανές μόνο ένα σημείο στο κάτω μέρος.

Τους τελευταίους μήνες  η πρόκληση έχει διαδοθεί πάρα πολύ γρήγορα και  στην Ταϊλάνδη οι αρχές αποφάσισαν να αντιδράσουν.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις ακατάλληλες και άσεμνες φωτογραφίες, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ο καθένας που θα πιάνεται να βγάζει φωτογραφία για το  underboob θα κινδυνεύει με έως και 5 χρόνια φυλακή.

Δείτε τις φωτογραφίες :









Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE