Μεγάλη απώλεια για το Κανάλι 6 - Απεβίωσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πανίκος Αντωνίου

Μεγάλη απώλεια για το Κανάλι 6 - Απεβίωσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πανίκος Αντωνίου

Την τελευταία του πνοή άφησε την Κυριακή ο μουσικός παραγωγός του Ραδιοφώνου Κανάλι 6, Πανικός Αντωνίου

Με μια λιτή ανακοίνωση το Κανάλι 6 ανακοίνωσε στο θάνατο του, τονίζοντας πως ο Πανίκος Αντωνίου ηταν απο τους μακροβιότερους μουσικούς παραγωγούς της Κύπρου καθώς και ενας άνθρωπος ιδιαίτερα σκεπτόμενος που αγαπούσε και πονούσε τον συνάνθρωπο του.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Με βαθειά θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη του σταθμού μας Πανίκου Αντωνίου.

Πρωτεργάτης της ελεύθερης και ιδιωτικής ραδιοφωνίας, υπήρξε ένας από τους μακροβιότερους μουσικούς παραγωγούς του τόπου. Στο Κανάλι 6 βρέθηκε σχεδόν από το ξεκίνημα του. Ξεχώριζε και αγαπήθηκε όσο λίγοι για το ήθος, την ευγένεια της ψυχής του αλλά και το πηγαίο χιούμορ του, τις μουσικές του γνώσεις και επιλογές.

Άνθρωπος ιδιαίτερα σκεπτόμενος, αγαπούσε και πονουσε τον συνανθρωπο του. Ο Πανίκος Αντωνίου αγωνιούσε ιδιαίτερα για το μέλλον του τόπου του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, ή ραδιοφωνική οικογένεια του δεν θα τον ξεχάσει ποτέ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE