Τηλεθέαση: Σάρωσε το Master Chef στην Κύπρο - Τα εντυπωσιακά ποσοστά που κατέγραψε

Τηλεθέαση: Σάρωσε το Master Chef στην Κύπρο - Τα εντυπωσιακά ποσοστά που κατέγραψε

Στη συχνότητα του Omega επέστρεψαν οι Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς, καθώς λίγα λεπτά μετά τις εννέα το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου έκανε πρεμιέρα ο νέος κύκλος του πιο αγαπημένου reality μαγειρικής. 

Η πρεμιέρα του Master Chef ξεκίνησε με το δεξί καθώς το κυπριακό κοινό αγκάλιασε για ακόμη μια χρονιά τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen στην Κύπρο το μαγειρικό show κατέγραψε 16,7% στο σύνολο του πληθυσμου, ενώ στο δυναμικό κοινό έφτασε μέχρι και το εντυπωσιακό 20,1%

Κατά την έναρξη της εκπομπής, οι τρεις κριτές υποδέχθηκαν τους φετινούς επίδοξους διεκδικητές της πρώτης θέσης και του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ.

Ωστόσο, ο διαγωνισμός ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές και μία από αυτές ήταν ότι δεν υπήρχαν οντισιόν, όπως έχουμε συνηθίσει, αλλά κατευθείαν battles μεταξύ των 24 ζευγαριών. 

Απόψε στις 21:10 έπεται η καυτή συνέχεια!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE