Έφερε ένσταση για έκδοση του στην Κύπρο ο Τ/κ δικηγόρος - Συνελήφθη για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα

Έφερε ένσταση για έκδοση του στην Κύπρο ο Τ/κ δικηγόρος - Συνελήφθη για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα

Ένσταση στην έκδοση στην Κυπριακή Δημοκρατία έφερε σήμερα, ενώπιον δικαστηρίου στη Ρώμη, ο Τουρκοκύπριος δικηγόρος Ακάν Κιουρσιάτ, που είχε συλληφθεί, με βάση ευρωπαϊκό ένταλμα, για σφετερισμό ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αναμένεται τώρα να οριστεί νέα ημερομηνία για ακρόαση, σε δικαστήριο της Ρώμης.

Ο Κιουρσιάτ είχε συλληφθεί σε ξενοδοχείο της ιταλικής πρωτεύουσας, όπου μετέβη μέσω Κωνσταντινούπολης με τη σύζυγό του, αντιπρόεδρο της λεγόμενης βουλής.

Ο τουρκοκυπριακός τύπος έγραψε σήμερα ότι ο τουρκοκύπριος δικηγόρος αναμενόταν, μεταξύ άλλων, να προτάξει και τον ισχυρισμό ότι οι Κεντρικές Φυλακές της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν αποτελούν ασφαλές μέρος για κράτηση, επικαλούμενος και το θάνατο Τουρκοκύπριου, πρόπερσι στις Φυλακές.

ΠΗΓΗ: Riknewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE