Τουρίστας κινδύνευσε να πνιγεί: Βούτηξαν αστυνομικοί να τον σώσουν και τραυματίστηκαν – Στο νοσοκομείο ο 21χρονος

Τουρίστας κινδύνευσε να πνιγεί: Βούτηξαν αστυνομικοί να τον σώσουν και τραυματίστηκαν – Στο νοσοκομείο ο 21χρονος

Σε κίνδυνο βρέθηκε 21χρονος τουρίστας σε θαλάσσια περιοχή της Πάφου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 21χρονος βούτηξε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει από τα κύματα και τα βράχια αφού δεν μπορούσε να βγει έξω.

Στο σημείο έσπευσε περίπολο της Αστυνομίας καθώς και σκάφος από τη λιμενική για βοήθεια.

Από το σκάφος του έριχναν τον τροχό αλλά δεν μπορούσαν να τον βγάλουν, γι’ αυτό και 3 μέλη της Αστυνομίας βούτηξαν στο νερό για να τον σώσουν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και αυτοί και ο 21χρονος.

Μεταφέρθηκαν όλοι στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE