ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο πλευρό του Παπαγεωργίου ο ΠΑΣΠ – Τι σκέφτονται να πράξουν…

Στο πλευρό του Παπαγεωργίου ο ΠΑΣΠ – Τι σκέφτονται να πράξουν…

Έχει δημοσιευτεί σε Ελλαδικά ΜΜΕ, ότι ο ΠΑΣΠ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να απέχουν οι ποδοσφαιριστές. Βασικά αναδημοσιεύουν απόσπασμα δηλώσεων του Σπύρου Νεοφυτίδη πριν μερικές μέρες.

Σε επικοινωνία που είχαμε το πρωί με τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ, Σπύρο Νεοφυτίδη, μας ανάφερε κατ’ αρχήν ότι βρίσκονται παρά το πλευρό του ποδοσφαιριστή Γιώργου Παπαγεωργίου, με τον οποίο είχαν ανοικτή γραμμή από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top