Εμπρησμός η φωτιά στα ελαστικά: Υπόδικος στις κεντρικές φυλακές ο ιδιοκτήτης του καταστήματος - Παραμένει αποκλεισμένη η σκηνή

Εμπρησμός η φωτιά στα ελαστικά: Υπόδικος στις κεντρικές φυλακές ο ιδιοκτήτης του καταστήματος - Παραμένει αποκλεισμένη η σκηνή

Έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για την φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο προαύλιο χώρου καταστήματος ελαστικών, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, προσθέτοντας πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Ο κ. Νικολάου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως η φωτιά περιορίστηκε μετά την κατάσβεση της από την πυροσβεστική στα ελαστικά, χωρίς να προκληθούν ιδιαίτερες ζημιές στο κτήριο.

Πρόσθεσε ότι η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη και οι εξετάσεις συνεχίζονται για την συλλογή και άλλων τεκμηρίων.

Το εν λόγω κατάστημα, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, ανήκει σε 30χρονο ο οποίος είναι υπόδικος στις κεντρικές φυλακές και το κατάστημα στο παρόν στάδιο τυγχάνει διαχείρισης από συγγενικά του πρόσωπα.

Όπως διαπιστώθηκε η φωτιά στα ελαστικά τέθηκε κακόβουλα, πρόσθεσε.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE