Εμπρησμός η φωτιά στα ελαστικά: Υπόδικος στις κεντρικές φυλακές ο ιδιοκτήτης του καταστήματος - Παραμένει αποκλεισμένη η σκηνή

Εμπρησμός η φωτιά στα ελαστικά: Υπόδικος στις κεντρικές φυλακές ο ιδιοκτήτης του καταστήματος - Παραμένει αποκλεισμένη η σκηνή

Έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για την φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο προαύλιο χώρου καταστήματος ελαστικών, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, προσθέτοντας πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Ο κ. Νικολάου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως η φωτιά περιορίστηκε μετά την κατάσβεση της από την πυροσβεστική στα ελαστικά, χωρίς να προκληθούν ιδιαίτερες ζημιές στο κτήριο.

Πρόσθεσε ότι η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη και οι εξετάσεις συνεχίζονται για την συλλογή και άλλων τεκμηρίων.

Το εν λόγω κατάστημα, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, ανήκει σε 30χρονο ο οποίος είναι υπόδικος στις κεντρικές φυλακές και το κατάστημα στο παρόν στάδιο τυγχάνει διαχείρισης από συγγενικά του πρόσωπα.

Όπως διαπιστώθηκε η φωτιά στα ελαστικά τέθηκε κακόβουλα, πρόσθεσε.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE