Ανήλικος έκλεψε μοτοσικλέτα στην Πάφο - Σύλληψη 17χρονου

Ανήλικος έκλεψε μοτοσικλέτα στην Πάφο - Σύλληψη 17χρονου

Στη σύλληψη 17χρονου προχώρησε την Τετάρτη η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 17 Ιανουαρίου μεταξύ των ωρών 18:20-18:50 μέλη του αστυνομικού σταθμού Κελοκεδάρων-Κουκλιών και του ΤΑΕ Πάφου ερεύνησαν με δικαστικό ένταλμα κατοικία σε χωριό της επαρχίας, όπου διαμένει ανήλικο πρόσωπο ηλικίας 17 ετών.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκε μια μοτοσικλέτα, τύπου σκούτερ, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, ήταν κλοπιμαία από την Λεμεσό, με την υπόθεση της κλοπής να διερευνάται από το ΤΑΕ Πάφου.

Επίσης ανέφερε ότι βρέθηκε σκελετός μοτοποδηλάτου, χωρίς ωστόσο να μπορούν να εξακριβωθούν οι αριθμοί εγγραφής και η ταυτότητά του.

Ο 17χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για παράνομη κατοχή της μοτοσικλέτας και του σκελετού μοτοποδηλάτου και αφέθηκε ελεύθερος αργά το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς είναι ανήλικος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE