Εμπρησμός οχήματος λειτουργού ΝΥ: Συνεχίζονται οι έρευνες σε κλειστά κυκλώματα πρατηρίων

Εμπρησμός οχήματος λειτουργού ΝΥ: Συνεχίζονται οι έρευνες σε κλειστά κυκλώματα πρατηρίων

Συνεχίζει η Αστυνομία Πάφου τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών του εμπρησμού οχήματος λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας Πάφου, οι οποίες επικεντρώνονται στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης για εξασφάλιση μαρτυρίας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, οι έρευνες του ΤΑΕ Πάφου επικεντρώνονται σε υποθέσεις που χειρίστηκε η Δημόσια Κατήγορος ενώπιον Δικαστηρίου και σε πρόσωπα που ήταν είτε κατηγορούμενοι, είτε είχαν παρουσιαστεί σε διαδικασίες προσωποκράτησης.

Ανέφερε επίσης πως δεν εξαντλήθηκε ακόμη ο έλεγχος κλειστών κυκλωμάτων σε πρατήρια καυσίμων, αλλά και στην γειτνιάζουσα περιοχή της σκηνής.

Όπως συναφώς πληροφορείται το ΚΥΠΕ, τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που εξετάστηκαν μέχρι στιγμής δεν έχουν καταδείξει οτιδήποτε.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν επίσης ότι κατά τις πρωινές ώρες, μέλη της Αστυνομίας προέβησαν σε έρευνες σε κελιά υποδίκων και καταδίκων στις Κεντρικές Φυλακές, στο πλαίσιο της διερεύνησης πρόσφατων εγκληματικών ενέργειες που έγιναν στην Πάφο, εναντίον Δημόσιων Κατηγόρων αλλά και Αστυνομικού.

Στην πιο πρόσφατη περίπτωση, φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης, σε αυτοκίνητο που ανήκει σε Δημόσια Κατήγορο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε δύο άλλα αυτοκίνητα, που βρίσκονταν σταθμευμένα παραπλεύρως του πρώτου.

Σε δηλώσεις του την Τετάρτη, ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης ζήτησε αποτελεσματικά μέτρα για την προστασία των λειτουργών της Νομικής Υπηρεσίας και έκανε λόγο για επίθεση «εναντίον της Νομικής Υπηρεσίας, της Δικαιοσύνης και του Κράτους Δικαίου, και ταράζει συθέμελα την Πολιτεία».

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εγκαινίασε πριν από λίγο στα κατεχόμενα τη νέα «Δημοκρατική Έδρα» (Cumhuriyet Yerleşkesi), κάνοντας λόγο για ένα ακόμα «μεγάλο έργο» που παραδίδεται στον τουρκοκυπριακό «λαό».

BEST OF TOTHEMAONLINE