Αρνείται ο 43χρονος Λεμεσιανός την εμπλοκή του στον εμπρησμό του οχήματος Αστυνομικού στην Πάφο

Αρνείται ο 43χρονος Λεμεσιανός την εμπλοκή του στον εμπρησμό του οχήματος Αστυνομικού στην Πάφο

Εντατικές έρευνες διενεργεί η Αστυνομία στην Πάφο για την υπόθεση εμπρησμού οχήματος μέλους της ΑΔΕ Πάφου, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του ΚΥΠΕ, ο κ. Νικολάου ανέφερε πως στο πλαίσιο των ερευνών, χθες στις 16:25 συνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος 43χρονος, ο οποίος κατάγεται από τη Λεμεσό.

Ο 43χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση του εμπρησμού που σημειώθηκε στις 21:45 την Κυριακή, όταν αυτό ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του του αστυνομικού.

Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο όχημα. Κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία προτού επεκταθεί και σε άλλα οχήματα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο όχημα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE