Σε απευθείας δίκη οι τρεις για την απαγωγή των καταζητούμενων δολοφόνων της 45χρονης Αϊτσά Αλάβ στα κατεχόμενα

Σε απευθείας δίκη οι τρεις για την απαγωγή των καταζητούμενων δολοφόνων της 45χρονης Αϊτσά Αλάβ στα κατεχόμενα

Σε δίκη παραπέμφθηκαν οι τρεις συλληφθέντες, άντρες ηλικίας 47, 46 και 37, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης αρπαγής ή απαγωγής ή στέρησης της ελευθερίας προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις συλληφθέντες, άντρες ηλικίας 47, 46 και 37 ετών, παρουσιάστηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο τους παρέπεμψε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου (16/02/2024).

Το Δικαστήριο αποφάσισε όπως ο 47χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη εκδίκασης της υπόθεσης.

Για τους άλλους δύο, το Δικαστήριο αποφάσισε όπως αφεθούν ελεύθεροι με συγκεκριμένους όρους, τους οποίους δεν εκπλήρωσαν, με αποτέλεσμα να παραμείνουν υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις συλληφθέντες φέρεται να παρέδωσαν τους δύο καταζητούμενους δράστες για το φόνο της 45χρονης Αϊτσά Αλάβ που διαπράχθηκε στα κατεχόμενα στις 22 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE