Σε απευθείας δίκη οι τρεις για την απαγωγή των καταζητούμενων δολοφόνων της 45χρονης Αϊτσά Αλάβ στα κατεχόμενα

Σε απευθείας δίκη οι τρεις για την απαγωγή των καταζητούμενων δολοφόνων της 45χρονης Αϊτσά Αλάβ στα κατεχόμενα

Σε δίκη παραπέμφθηκαν οι τρεις συλληφθέντες, άντρες ηλικίας 47, 46 και 37, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης αρπαγής ή απαγωγής ή στέρησης της ελευθερίας προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις συλληφθέντες, άντρες ηλικίας 47, 46 και 37 ετών, παρουσιάστηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο τους παρέπεμψε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου (16/02/2024).

Το Δικαστήριο αποφάσισε όπως ο 47χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη εκδίκασης της υπόθεσης.

Για τους άλλους δύο, το Δικαστήριο αποφάσισε όπως αφεθούν ελεύθεροι με συγκεκριμένους όρους, τους οποίους δεν εκπλήρωσαν, με αποτέλεσμα να παραμείνουν υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις συλληφθέντες φέρεται να παρέδωσαν τους δύο καταζητούμενους δράστες για το φόνο της 45χρονης Αϊτσά Αλάβ που διαπράχθηκε στα κατεχόμενα στις 22 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE