Τρεις μέρες στο κελί ο 43χρονος Λεμεσιανός για τον εμπρησμό σε όχημα Αστυνομικού στην Πάφο

Τρεις μέρες στο κελί ο 43χρονος Λεμεσιανός για τον εμπρησμό σε όχημα Αστυνομικού στην Πάφο

Υπό τριήμερη κράτηση, δυνάμει δικαστικού διατάγματος, τέθηκε σήμερα άντρας ηλικίας 43 ετών, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα χθες, από μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε την περασμένη Κυριακή, στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 9.45 το βράδυ της Κυριακής, 14 Ιανουαρίου, 2024 εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της κατοικίας του ιδιοκτήτη του, στην επαρχία Πάφου.

Τη φωτιά, από την οποία το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 42χρονου, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 42χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησης του.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE