Έλληνας πολίτης «υπό κράτηση» στα κατεχόμενα

Έλληνας πολίτης «υπό κράτηση» στα κατεχόμενα

Ένας Έλληνας πολίτης τέθηκε «υπό κράτηση» στα κατεχόμενα, σύμφωνα με τ/κ δημοσιεύματα.

Η «Κίμπρις Ποστασί» γράφει ότι πολίτης της Ελλάδας, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον «δικαστηρίου» στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Η «αστυνομία» κατηγορεί τον Έλληνα πολίτη ότι το πρωί της Πέμπτης, μετά τη μετάβαση του στα κατεχόμενα, από το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, επιτέθηκε σε ένα άτομο και φώναξε δυνατά «Κύπρος, Ρωσία και Ελλάδα είναι αδέρφια, έξω οι Τούρκοι, εδώ είναι η Ελλάδα».

Η «αστυνομία» δρομολόγησε την «απέλαση» του και μέχρι τότε θα παραμείνει για τρεις ημέρες «υπό κράτηση» στα κατεχόμενα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SIGMA: Επτακομματική Βουλή με την ΕΔΕΚ να «παραμονεύει» – Πώς αξιολογούν οι πολίτες την «ποιότητα» των ψηφοδελτίων

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SIGMA: Επτακομματική Βουλή με την ΕΔΕΚ να «παραμονεύει» – Πώς αξιολογούν οι πολίτες την «ποιότητα» των ψηφοδελτίων

Σημαντική αύξηση της απογοήτευσης των πολιτών καταγράφει η δημοσκόπηση Απριλίου του SIGMA, την ώρα που ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ εμφανίζονται ισόπαλοι στην πρόθεση ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE