Ρονάλντο: «Μου αρέσει όταν με αμφισβητούν - Ανώτερο από το γαλλικό το σαουδαραβικό πρωτάθλημα»

Ρονάλντο: «Μου αρέσει όταν με αμφισβητούν - Ανώτερο από το γαλλικό το σαουδαραβικό πρωτάθλημα»

Μπορεί να πλησιάζει τα 39 του χρόνια, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να σκοράρει!

Ο Πορτογάλος σταρ βρέθηκε στα «Globe Soccer Awards», ποδοσφαιρικά βραβεία που μοιράζονται σε μια λαμπρή τελετή στο Ντουμπάι, και κέρδισε μάλιστα το «βραβείο Μαραντόνα», το οποίο αφορά τον πρώτο σκόρερ του 2023, καθώς έβαλε 54 γκολ μέσα στη χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο «CR7» έκανε τις γνωστές του... όχι και τόσο μετριοπαθείς δηλώσεις, ενώ μίλησε για τη μεγάλη ανάπτυξη του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο χαρακτήρισε καλύτερο από το γαλλικό!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE