Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα
Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Εντύπωση προκάλεσε, συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Τσάκωνας, μέλος του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών Ναυπλίου «Η Αρβανιτιά», που είναι επί 36 ολόκληρα χρόνια χειμερινός κολυμβητής.
Ο ίδιος ακόμη τολμά και βουτά εν μέσω τσουχτερού κρύου και λέει ότι τα οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό είναι πολλά, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr.
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, στην παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο έκοψαν, την Κυριακή, τα μέλη του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1995 και είναι ενεργός όλα αυτά τα χρόνια ενώ έχει εγγεγραμμένα μέλη περισσότερα από 150 άτομα.
Μετά το κόψιμο της πίτας η πρόεδρος του Συλλόγου Ματίνα Ρούση με όλα τα μέλη έκαναν μία βουτιά στα παγωμένα νερά της παραλίας Αρβανιτιάς και ευχήθηκαν ο καινούργιος χρόνος να χαρίσει υγεία σε όλους.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




