Στο κελί 26χρονος στην Πάφο για υπόθεση πλαστογραφίας

Στο κελί 26χρονος στην Πάφο για υπόθεση πλαστογραφίας

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε στις 20 Ιανουαρίου το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 26χρονου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 19.1.24 και ώρα 19:20 στον τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου παρουσιάστηκε άντρας με προορισμό την Κολωνία παρουσιάζοντας βέλγικο διαβατήριο και βελγικό δελτίο ταυτότητας.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο ηγέρθηκαν υποψίες περί πλαστών εγγράφων.

Ανακρινόμενο το συγκεκριμένο πρόσωπο ομολόγησε ότι τα στοιχεία που αναφέρονταν στα έγγραφα δεν ήταν αληθή.

Συγκεκριμένα παραδέχθηκε πως πρόκειται για 26χρονο αιτητή πολιτικού ασύλου και πως κατείχε πλαστά βελγικά έγγραφα. Ο 26χρονος συνελήφθη και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης τριών ημερών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE