Στο κελί 26χρονος στην Πάφο για υπόθεση πλαστογραφίας

Στο κελί 26χρονος στην Πάφο για υπόθεση πλαστογραφίας

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε στις 20 Ιανουαρίου το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 26χρονου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 19.1.24 και ώρα 19:20 στον τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου παρουσιάστηκε άντρας με προορισμό την Κολωνία παρουσιάζοντας βέλγικο διαβατήριο και βελγικό δελτίο ταυτότητας.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο ηγέρθηκαν υποψίες περί πλαστών εγγράφων.

Ανακρινόμενο το συγκεκριμένο πρόσωπο ομολόγησε ότι τα στοιχεία που αναφέρονταν στα έγγραφα δεν ήταν αληθή.

Συγκεκριμένα παραδέχθηκε πως πρόκειται για 26χρονο αιτητή πολιτικού ασύλου και πως κατείχε πλαστά βελγικά έγγραφα. Ο 26χρονος συνελήφθη και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης τριών ημερών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE