Τζόκερ: Με 3 ευρώ κέρδισε τα €8,1 εκατ. ο μεγάλος τυχερός στην Ελλάδα - Οι τυχεροί αριθμοί που του γέμισαν το πορτοφόλι

Τζόκερ: Με 3 ευρώ κέρδισε τα €8,1 εκατ. ο μεγάλος τυχερός στην Ελλάδα - Οι τυχεροί αριθμοί που του γέμισαν το πορτοφόλι

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Κεραμεικό συμπληρώθηκε το χρυσό δελτίο του Τζόκερ που έκανε τον κάτοχο του πλουσιότερο κατά 8,1 εκατ. ευρώ μετά την κλήρωση της Κυριακής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ το τυχερό δελτίο κόστισε μόλις 3 ευρώ καθώς ο μεγάλος νικητής συμπλήρωσε μόλις τρεις στήλες για να μαντέψει σωστά τους 5+1 αριθμούς.

Σημειώνεται ότι στην κλήρωση της Κυριακής δεν βρέθηκε καμία επιτυχία στη δεύτερη κατηγορία του Τζόκερ (5αρια).

Η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για τον μεγάλο νικητή.

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Κυριακής ήταν 4, 16, 24, 25, 31 και τζόκερ το 3.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Τρίτης (23/01) είναι τουλάχιστον €1.000.000.

Πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE