Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ του Σαββάτου (20/12) μετά από πληροφορία για συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού.

Σε ανακοίνωση του το κόμμα, αναφέρει ότι: «δυστυχώς στην κυβέρνηση έχουν μπερδέψει την ανειλικρίνεια και την ανικανότητα επιλογών με την «καινοτομία», προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα».
Τονίζει την ίδια ώρα ότι: «ως Δημοκρατικός Συναγερμός υπογραμμίζουμε ότι κάθε περίπτωση θα πρέπει να ελεγχθεί το συντομότερο δυνατόν από τις Αρμόδιες Αρχές. Η προστασία των εν λόγω οργανισμών από πιθανά αντικρουόμενα συμφέροντα είναι καθήκον όλων μας»
Καταληκτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «μετά τους πρόχειρους χειρισμούς σε σχέση με τον διορισμό μελών των ΔΣ ημικρατικών οργανισμών και με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αναμφίβολα θα πρέπει να γίνει σχολαστικός έλεγχος για περιπτώσεις σύγκρουσης συμφέροντος σε κρίσιμους για τον τόπο μας ημικρατικούς οργανισμούς».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




