«Πυρά» ΔΗΣΥ για τους διορισμούς στους Ημικρατικούς: «Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα»

«Πυρά» ΔΗΣΥ για τους διορισμούς στους Ημικρατικούς: «Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα»

Νέα «πυρά» εξαπέλυσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός κατά της Κυβέρνησης, σε σχέση με τον διορισμό μελών των ΔΣ ημικρατικών οργανισμών.

Σε ανακοίνωση του το κόμμα, αναφέρει ότι: «δυστυχώς στην κυβέρνηση έχουν μπερδέψει την ανειλικρίνεια και την ανικανότητα επιλογών με την «καινοτομία», προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα».

Τονίζει την ίδια ώρα ότι: «ως Δημοκρατικός Συναγερμός υπογραμμίζουμε ότι κάθε περίπτωση θα πρέπει να ελεγχθεί το συντομότερο δυνατόν από τις Αρμόδιες Αρχές. Η προστασία των εν λόγω οργανισμών από πιθανά αντικρουόμενα συμφέροντα είναι καθήκον όλων μας»

Καταληκτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «μετά τους πρόχειρους χειρισμούς σε σχέση με τον διορισμό μελών των ΔΣ ημικρατικών οργανισμών και με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αναμφίβολα θα πρέπει να γίνει σχολαστικός έλεγχος για περιπτώσεις σύγκρουσης συμφέροντος σε κρίσιμους για τον τόπο μας ημικρατικούς οργανισμούς».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Σε γενική ανασκόπηση και προεργασία των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση των δύο ηγετών, προέβησαν την Τετάρτη ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και ο εκπρόσωπος του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, σε συνάντησή τους την Τετάρτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE