Ανέκοψαν όχημα στη Λεμεσό και βρήκαν… καταζητούμενο και ύποπτα αντικείμενα - Στο σημείο μέλη της Δύναμης

Ανέκοψαν όχημα στη Λεμεσό και βρήκαν… καταζητούμενο και ύποπτα αντικείμενα - Στο σημείο μέλη της Δύναμης

Αυτοσχέδια βόμβα τύπου υδροσωλήνα εντόπισαν μέλη της ποδηλατικής Αστυνομίας, στο όχημα 40χρονου, το οποίο ανέκοψαν, όταν διαπίστωσαν ότι συνοδηγός ήταν 31χρονος καταζητούμενος.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, λίγο μετά τις 9 το πρωί, τα μέλη της ποδηλατικής Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 40χρονος, στην οδό Ανεξαρτησίας, αφού στη θέση του οδηγού θεάθηκε καταζητούμενο πρόσωπο για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Σε έρευνα στο όχημα εντοπίστηκε ένα πλήρες και ένα κενό φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου και ένα πλαστικό δοχείο, που περιείχε ποσότητα πυρίτιδας, ενώ κατά τη διάρκεια σωματικής έρευνας εντοπίστηκε στην κατοχή του οδηγού μια αυτοσχέδια βόμβα, τύπου υδροσωλήνα.

Ο 40χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ ο 31χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.