Εσωκομματικές εκλογές στον ΔΗΣΥ: Παραμένει το... φάντασμα του διχασμού των Προεδρικών

Εσωκομματικές εκλογές στον ΔΗΣΥ: Παραμένει το... φάντασμα του διχασμού των Προεδρικών

Άνω κάτω ο ΔΗΣΥ, ο οποίος ψάχνει να βρει ακόμα τις ισορροπίες, για να προχωρήσει στις εσωκομματικές διαδικασίες με το στήσιμο καλπών, το ερχόμενο Σάββατο, 27 Ιανουαρίου.

Στην Πάφο, τα πράγματα έχουν φτάσει στα άκρα, με τον ανθυποψήφιο του Κωστάκη Κωσταντίνου για τη θέση του περιφερειάρχη Μάριο Τσέλεπο, να στέλνει επιστολή στην Πινδάρου αναφέροντας ότι αρνείται να συμμετάσχει σε μία διαδικασία με τον κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος στήριξε τον Νίκο Χριστοδουλίδη στις προεδρικές εκλογές.

Η αποστασία αναφέρει στην επιστολή του ο κύριος Τσέλεπος, δεν πρέπει να επιβραβευτεί, ούτε να νομιμοποιηθεί, αφήνοντας την ίδια ώρα ανοικτό το ενδεχόμενο, να κατέλθει ως ανεξάρτητος.

Στην επαρχία Αμμόχωστο, οι εσωκομματικές διαδικασίες μετατίθενται για τις 10 Φεβρουαρίου, σε μία προσπάθεια της Πινδάρου να βρει συναινετικές λύσεις, στον Δήμο Παραλιμνίου.

Οι εσωκομματικές εκλογές θα γίνουν κανονικά σε Λεμεσό, Λευκωσία και Λάρνακα.

Στον Δήμο Δυτικής Λεμεσού θα στηθούν κάλπες για τη θέση του υποψήφιου Δημάρχου, στη Λεμεσό, Ύψωνα και Λάρνακα, οι κάλπες θα αναδείξουν τους υποψήφιους Αντιδημάρχους.

Στην ανακοίνωσή του ο ΔΗΣΥ αναφέρει ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που ήταν εγγεγραμμένα στο Κεντρικό Μητρώο Μελών του ΔΗΣΥ, τουλάχιστον ενενήντα μέρες πριν, δηλαδή μέχρι την 29η Οκτωβρίου 2023.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 9.00-18.00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE