Νεκρή γυναίκα στη Λεμεσό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της  

Νεκρή γυναίκα στη Λεμεσό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της   

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της γυναίκας η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε εγκαταλελειμμένη οικία, στην περιοχή Νεάπολης, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεκροτομή, που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, δεν κατέδειξε τα αίτια, αφήνοντας αναπάντητα τα ερωτήματα για το θάνατο της.

Από τη σορό έχουν ληφθεί δείγματα, τα οποία θα σταλούν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, πρόκειται για αλλοδαπή, η οποία ήταν άστεγη και εντοπίστηκε νεκρή το βράδυ του Σαββάτου, από επίσης άστεγο, που χρησιμοποιούσε την ίδια κατοικία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Τα πρώτα συγκεκριμένα έργα συνεργασίας στο πλαίσιο του Συμφώνου για τη Μεσόγειο θα παρουσιαστούν στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 23ης και 24ης Απριλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, αναφέρει ανάρτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE