Νεκρή γυναίκα στη Λεμεσό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της  

Νεκρή γυναίκα στη Λεμεσό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της   

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της γυναίκας η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε εγκαταλελειμμένη οικία, στην περιοχή Νεάπολης, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεκροτομή, που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, δεν κατέδειξε τα αίτια, αφήνοντας αναπάντητα τα ερωτήματα για το θάνατο της.

Από τη σορό έχουν ληφθεί δείγματα, τα οποία θα σταλούν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, πρόκειται για αλλοδαπή, η οποία ήταν άστεγη και εντοπίστηκε νεκρή το βράδυ του Σαββάτου, από επίσης άστεγο, που χρησιμοποιούσε την ίδια κατοικία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE