Νεκρή γυναίκα στη Λεμεσό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της  

Νεκρή γυναίκα στη Λεμεσό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της   

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της γυναίκας η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε εγκαταλελειμμένη οικία, στην περιοχή Νεάπολης, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεκροτομή, που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, δεν κατέδειξε τα αίτια, αφήνοντας αναπάντητα τα ερωτήματα για το θάνατο της.

Από τη σορό έχουν ληφθεί δείγματα, τα οποία θα σταλούν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, πρόκειται για αλλοδαπή, η οποία ήταν άστεγη και εντοπίστηκε νεκρή το βράδυ του Σαββάτου, από επίσης άστεγο, που χρησιμοποιούσε την ίδια κατοικία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.