Νεκρή γυναίκα στη Λεμεσό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της  

Νεκρή γυναίκα στη Λεμεσό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της   

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της γυναίκας η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε εγκαταλελειμμένη οικία, στην περιοχή Νεάπολης, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεκροτομή, που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, δεν κατέδειξε τα αίτια, αφήνοντας αναπάντητα τα ερωτήματα για το θάνατο της.

Από τη σορό έχουν ληφθεί δείγματα, τα οποία θα σταλούν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, πρόκειται για αλλοδαπή, η οποία ήταν άστεγη και εντοπίστηκε νεκρή το βράδυ του Σαββάτου, από επίσης άστεγο, που χρησιμοποιούσε την ίδια κατοικία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE