Βάρκα με μετανάστες: «Έσβησε» το ένα παιδάκι που νοσηλευόταν στο Μακάρειο – Η κατάσταση των άλλων δύο

Βάρκα με μετανάστες: «Έσβησε» το ένα παιδάκι που νοσηλευόταν στο Μακάρειο – Η κατάσταση των άλλων δύο

Απεβίωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/01) το ένα από τα παιδάκια που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Μακάρειο, μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπο Χαριλάου, το ένα από τα τρία παιδάκια που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Μακάρειου απεβίωσε τα ξημερώματα, ενώ συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση τα άλλα δύο παιδάκια που βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Υπενθυμίζεται ότι, τα παιδάκια μεταφέρθηκαν σε κακή κατάσταση χθες, όταν εντοπίστηκαν τα ξημερώματα ανοικτά του Κάβο Γκρέκο να επιβαίνουν μικρής ξύλινης βάρκας.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν στην αποσυμφόρηση των Κεντρικών Φυλακών, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, καθώς και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου εξήγγειλε το Σάββατο ο Yπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνος Φυτιρής, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE